Felua-groep

Werken vanuit je eigen kracht. Met onbegrensde inzet. Dat is wat elke medewerker van Felua-groep doet. Ieder met een bijzonder talent, dat we samen ontdekken en ontwikkelen. Dat unieke werkvermogen verbinden wij graag met organisaties om ons heen. Het resultaat? Duurzame oplossingen met verrassend veel economische en maatschappelijke waarde.
Daar zijn we trots op.

Felua-groep: ontdek bijzonder werkvermogen!
Ik ben nu hier: home

Testimonial

Meer testimonials

Brochure Felua-Groep

Vraag brochure aan

Heeft u een vacature?

Laat het ons weten!

Over Felua-groep

Felua-groep samen met deel Werkplein Activerium verder als Werkbedrijf Lucrato

Felua-groep en een deel van Werkplein Activerium Apeldoorn vormen per 1 januari samen Werkbedrijf Lucrato. Hierin worden de krachten van beide organisaties gebundeld voor het helpen van werkgevers aan de juiste arbeidskrachten. En voor het ondersteunen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bij het vinden van een betaalde baan. Het afgelopen jaar was Werkbedrijf Lucrato nog in oprichting. Vanaf 1 januari 2018 is het nieuwe bedrijf formeel. 

Eén aanspreekpunt
Werkbedrijf Lucrato neemt de taken van Felua-groep en de werkgeverdienst plus re-integratietaken van Werkplein Activerium over. Daardoor kunnen werkgevers in de regio Apeldoorn-Epe-Heerde voortaan bij één aanspreekpunt terecht voor het vinden van arbeidskrachten met een afstand tot werk. Het nieuwe werkbedrijf bundelt alle voordelige regelingen, subsidies en expertise van het Werkplein met die van de sociale werkvoorziening. Bestaande regelingen en contracten van Felua-groep en/of gemeente worden voortgezet.

Verrijken
Werkbedrijf Lucrato wil bereiken dat alle werkgevers in de regio sociaal ondernemen. Dit doet ze door organisaties én mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt zodanig te verrijken dat de juiste match kan worden gemaakt. Consulenten van het werkbedrijf ontzorgen en ondersteunen werkgevers en werknemers zolang dat nodig is voor de beste, duurzame oplossing.

www.lucrato.nl


In het nieuws

Samenwerking Pluryn en Lucrato voor doorstroom naar werk
Read onLees verder >>

Uniek vergaderen?!

Uw training of vergadering in ons
smaak!makend leercentrum. Aantrekkelijke prijs en maatschappelijk verantwoord.

Lees verder >>

Politieacademie

Suzanne Bosch

"We hebben met Felua-groep een overeenkomst waar we allebei beter van worden"


Felua-groep
Bezoekadres: Egerlaan 15, 7334 AD Apeldoorn
Postadres: postbus 625, 7300 AP Apeldoorn

Bekijk hier alle vestigingen
t. 055 - 549 25 00
f. 055 - 542 47 82
e. info@felua-groep.nl

Plan route
Inloggen intranet

BTW-nummer: NL001299931B01
IBAN-nummer: NL90RABO0393401820
Twitter Youtube