Felua-groep

Werken vanuit je eigen kracht. Met onbegrensde inzet. Dat is wat elke medewerker van Felua-groep doet. Ieder met een bijzonder talent, dat we samen ontdekken en ontwikkelen. Dat unieke werkvermogen verbinden wij graag met organisaties om ons heen. Het resultaat? Duurzame oplossingen met verrassend veel economische en maatschappelijke waarde.
Daar zijn we trots op.

Felua-groep: ontdek bijzonder werkvermogen!
Ik ben nu hier: home

Testimonial

Meer testimonials

Brochure Felua-Groep

Vraag brochure aan

Heeft u een vacature?

Laat het ons weten!

Medewerkers van Werkbedrijf Lucrato gaan werken bij de gemeente Heerde

15-03-17

Op 15 maart 2017 tekenen wethouder Wolbert Meijer van Heerde en Gerrie van Sunder, directeur Werkbedrijf Lucrato, een samenwerkingsovereenkomst voor de detachering van een heel team. In de samenwerkingsovereenkomst wordt geregeld dat er 17 medewerkers van Werkbedrijf Lucrato (voorheen Felua-groep) bij de gemeente Heerde worden gedetacheerd. De medewerkers waren al werkzaam in de gemeente in de openbare ruimte en op de sportvelden, onder verantwoordelijkheid van het werkbedrijf.

Wethouder Meijer: "Als gemeente laten wij op deze manier zien, dat wij onze verantwoordelijkheid nemen als het gaat om medewerkers met een arbeidsbeperking. De betreffende medewerkers hebben tijdens hun werkzaamheden voor gemeente Heerde de afgelopen jaren al laten zien wat ze waard zijn. We zijn daarom blij met deze samenwerking".

Gerrie van Sunder: "Door de detachering hebben al deze medewerkers nu een volwaardige plek op de arbeidsmarkt. We zijn trots dat hun inzet van de afgelopen jaren nu met detachering is beloond. Werkbedrijf Lucrato wil bedrijven en organisaties zodanig faciliteren, dat ze sociaal kunnen ondernemen. Omdat we geloven dat het een verrijking is voor het bedrijf, voor de medewerker en voor de samenleving als geheel".

Werkbedrijf Lucrato neemt sinds februari 2017 de taken over van Felua-groep en de werkgeverdienst plus re-integratietaken van Werkplein Activerium. Daardoor kunnen werkgevers in de regio Apeldoorn-Epe-Heerde voortaan bij één aanspreekpunt terecht voor het vinden van arbeidskrachten met een afstand tot werk. Het nieuwe werkbedrijf bundelt alle regelingen, subsidies en expertise van het Werkplein met die van de sociale werkvoorziening.

Terug naar overzicht

In het nieuws

Samenwerking Pluryn en Lucrato voor doorstroom naar werk
Read onLees verder >>

Uniek vergaderen?!

Uw training of vergadering in ons
smaak!makend leercentrum. Aantrekkelijke prijs en maatschappelijk verantwoord.

Lees verder >>

Talens

Henk Schoenmaker

"Koninklijke Talens vertrouwt Felua-groep nauwkeurig samenstelwerk toe."


Felua-groep
Bezoekadres: Egerlaan 15, 7334 AD Apeldoorn
Postadres: postbus 625, 7300 AP Apeldoorn

Bekijk hier alle vestigingen
t. 055 - 549 25 00
f. 055 - 542 47 82
e. info@felua-groep.nl

Plan route
Inloggen intranet

BTW-nummer: NL001299931B01
IBAN-nummer: NL90RABO0393401820
Twitter Youtube