Felua-groep

Werken vanuit je eigen kracht. Met onbegrensde inzet. Dat is wat elke medewerker van Felua-groep doet. Ieder met een bijzonder talent, dat we samen ontdekken en ontwikkelen. Dat unieke werkvermogen verbinden wij graag met organisaties om ons heen. Het resultaat? Duurzame oplossingen met verrassend veel economische en maatschappelijke waarde.
Daar zijn we trots op.

Felua-groep: ontdek bijzonder werkvermogen!
Ik ben nu hier: home

Testimonial

Meer testimonials

Brochure Felua-Groep

Vraag brochure aan

Heeft u een vacature?

Laat het ons weten!

Werkbedrijf Lucrato verder met Gerrie van Sunder

03-10-17

Felua-groep en het werkdeel van Werkplein Activerium Apeldoorn zijn dit jaar samengevoegd in een nieuw bedrijf, onder de naam Werkbedrijf Lucrato i.o.. Algemeen directeur van Felua-groep Gerrie van Sunder kreeg de opdracht om dit te leiden. Dit fusieproces is deze zomer succesvol afgerond enkan rekenen op brede politieke steun in de betrokken gemeentes Apeldoorn, Epe en Heerde. Het Dagelijks Bestuur onder leiding van Apeldoornse wethouder Johan Kruithof heeft daarom Gerrie van Sunder nu benoemd tot algemeen directeur van Werkbedrijf Lucrato i.o., dat vanaf 1 januari 2018 zijn definitieve status krijgt.

Gerrie van Sunder: “Ik dank het bestuur voor het vertrouwen in mij. Het is een mooie taak om samen met een deel van Werkplein Activerium één aanspreekpunt te vormen voor werkgevers voor het vinden van arbeidskrachten met een afstand tot werk. Met de gezamenlijke expertise en middelen hebben we nu alles in huis om de brede doelgroep van de Participatiewet mee te kunnen laten doen op de arbeidsmarkt. Lucrato staat voor ‘winst’; ik ben er van overtuigd dat werken op meerdere manieren winst oplevert. Sociale, maatschappelijke en economische winst. Winst voor werkzoekenden én voor werkgevers. Daar blijf ik me sterk voor maken.”

Verrijken
Werkbedrijf Lucrato wil bereiken dat alle werkgevers in de regio Apeldoorn, Epe en Heerde sociaal ondernemen. Dit doet ze door organisaties én mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt zodanig te verrijken dat de juiste match kan worden gemaakt. Consulenten van het werkbedrijf ontzorgen en ondersteunen werkgevers en werknemers zolang dat nodig is voor de beste, duurzame oplossing. Het nieuwe werkbedrijf bundelt voor werkgevers alle voordelige regelingen, subsidies en expertise van Werkplein Activerium met die van de sociale werkvoorziening. Bestaande regelingen en contracten van Felua-groep en/of gemeente worden door Werkbedrijf Lucrato voortgezet.

Regionaal
Werkbedrijf Lucrato is partner van FactorWerk, het regionaal werkbedrijf voor de arbeidsmarktregio Stedendriehoek en Noord-Veluwe. Dit samenwerkingsverband tussen 14 gemeenten, UWV, VNO-NCW Midden, FNV, CNV en lokale werkbedrijven streeft er naar om in deze arbeidsmarktregio (relatief) de laagste werkloosheid te hebben van Nederland. Het maakt daarbij gebruik van succesvolle lokale initiatieven en van een groot regionaal netwerk.

Terug naar overzicht

In het nieuws

Samenwerking Pluryn en Lucrato voor doorstroom naar werk
Read onLees verder >>

Uniek vergaderen?!

Uw training of vergadering in ons
smaak!makend leercentrum. Aantrekkelijke prijs en maatschappelijk verantwoord.

Lees verder >>

Talens

Henk Schoenmaker

"Koninklijke Talens vertrouwt Felua-groep nauwkeurig samenstelwerk toe."


Felua-groep
Bezoekadres: Egerlaan 15, 7334 AD Apeldoorn
Postadres: postbus 625, 7300 AP Apeldoorn

Bekijk hier alle vestigingen
t. 055 - 549 25 00
f. 055 - 542 47 82
e. info@felua-groep.nl

Plan route
Inloggen intranet

BTW-nummer: NL001299931B01
IBAN-nummer: NL90RABO0393401820
Twitter Youtube