Felua-groep

Werken vanuit je eigen kracht. Met onbegrensde inzet. Dat is wat elke medewerker van Felua-groep doet. Ieder met een bijzonder talent, dat we samen ontdekken en ontwikkelen. Dat unieke werkvermogen verbinden wij graag met organisaties om ons heen. Het resultaat? Duurzame oplossingen met verrassend veel economische en maatschappelijke waarde.
Daar zijn we trots op.

Felua-groep: ontdek bijzonder werkvermogen!
Ik ben nu hier: home

Testimonial

Meer testimonials

Brochure Felua-Groep

Vraag brochure aan

Heeft u een vacature?

Laat het ons weten!

Werkgevers en werkzoekenden ontmoeten elkaar op Werkmarkt

25-10-17

Op dinsdag 24 oktober vond de Werkmarkt plaats, een samenwerking tussen UWV en Werkbedrijf Lucrato waar werkgevers en werkzoekenden uit de regio Apeldoorn elkaar konden ontmoeten. De Werkmarkt vond plaats op het Zwitsalterrein in Apeldoorn. In totaal zijn er 28 werkgevers en 425 werkzoekenden geregistreerd.

"Ongeveer de helft van de bedrijven is niet van plan mensen met een beperking in dienst te nemen", zo luidde het rapport van het SCP (sociaal cultureel planbureau). De werkgevers die met een stand op de Werkmarkt stonden denken daar anders over. "We vissen met veel werkgevers in dezelfde vijver en de juiste mensen zijn lastig te vinden. Met onze vakschool kunnen wij mensen met een afstand tot werk omscholen en zo proberen we om de krapte op de arbeidsmarkt te overbruggen", aldus Sanne Marbus van Cottus, een van de werkgevers aanwezig op de Werkmarkt.

Werkzoekenden konden hier gesprekken aangaan met verschillende werkgevers, een professionele profielfoto laten maken en zich breder oriënteren op de arbeidsmarkt. Een van de werkzoekenden laat weten onder de indruk te zijn van de drukte: "Ik kreeg een uitnodiging van UWV. Ik had er vooraf geen verwachting van, maar het is een laagdrempelige manier om met werkgevers het gesprek aan te gaan".

De opening van de Werkmarkt werd verricht door Marianne Lentz, regiomanager UWV regio Stedendriehoek en Noordwest Veluwe en Gerrie van Sunder, algemeen directeur Werkbedrijf Lucrato i.o.. Voor Werkbedrijf Lucrato is het de eerste keer dat ze een Werkmarkt in samenwerking met UWV organiseren: "We hebben samen de verantwoordelijkheid om mensen met een afstand tot werk in de regio te blijven informeren over de arbeidsmarkt van vandaag. Dat geldt ook voor de werkgevers uit de regio. Zij krijgen zo een beter beeld van de hedendaagse werknemer.", vertelt Gerrie van Sunder.

Terug naar overzicht

In het nieuws

Samenwerking Pluryn en Lucrato voor doorstroom naar werk
Read onLees verder >>

Uniek vergaderen?!

Uw training of vergadering in ons
smaak!makend leercentrum. Aantrekkelijke prijs en maatschappelijk verantwoord.

Lees verder >>

SDD Emst

Roland Oudsen

"De rol van Felua-groep gaat veel verder dan het coachen van medewerkers. In het aannamebeleid speelt hun jobcoach een grote rol."


Felua-groep
Bezoekadres: Egerlaan 15, 7334 AD Apeldoorn
Postadres: postbus 625, 7300 AP Apeldoorn

Bekijk hier alle vestigingen
t. 055 - 549 25 00
f. 055 - 542 47 82
e. info@felua-groep.nl

Plan route
Inloggen intranet

BTW-nummer: NL001299931B01
IBAN-nummer: NL90RABO0393401820
Twitter Youtube