Felua-groep

Werken vanuit je eigen kracht. Met onbegrensde inzet. Dat is wat elke medewerker van Felua-groep doet. Ieder met een bijzonder talent, dat we samen ontdekken en ontwikkelen. Dat unieke werkvermogen verbinden wij graag met organisaties om ons heen. Het resultaat? Duurzame oplossingen met verrassend veel economische en maatschappelijke waarde.
Daar zijn we trots op.

Felua-groep: ontdek bijzonder werkvermogen!
Ik ben nu hier: home

Testimonial

Meer testimonials

Brochure Felua-Groep

Vraag brochure aan

Heeft u een vacature?

Laat het ons weten!

Informatiebijeenkomsten over Participatiewet


In februari hield Felua-groep een aantal bijeenkomsten om de sociale omgeving (familie, begeleiders) van onze medewerkers te informeren over de Participatiewet. Inmiddels is de Participatiewet aangenomen. Hieronder leest u de laatste stand van zaken. 

1-7-2014: Tijdelijke contracten mogen verlengd

Participatiewet
De Wet Sociale Werkvoorziening wordt vanaf 1 januari 2015 opgevolgd door de Participatiewet. Hoe die nieuwe wet er precies uit komt te zien, wordt beetje bij beetje duidelijk.

Vaste contracten
Werk je bij de sociale werkvoorziening en heb je een vast contract? Dan verandert er door de Participatiewet eigenlijk niet veel. Je behoudt jouw huidige rechten en plichten. Felua-groep blijft je werkgever. 

Tijdelijke contracten
 Vanaf 2013 kreeg iedereen die nieuw bij Felua-groep kwam, een tijdelijk contract. Deze tijdelijke  contracten lopen op 31 december 2014. Het was niet zeker of deze contracten verlengd konden worden. 

Verlenging of vast contract
Deze week heeft het algemeen bestuur van Felua-groep besloten dat tijdelijke contracten bij de sociale werkvoorziening ook na 2014 verlengd mogen worden. Ook mogen medewerkers na een tijdelijk contract een vast contract aangeboden krijgen. De terugkeergarantie vanuit Begeleid Werken blijft gehandhaafd. 

Er wordt voor iedereen met een tijdelijk contract individueel bekeken of deze ook daadwerkelijk verlengd wordt. Deze beslissing wordt, zoals gebruikelijk, door de leidinggevende en/ of consulent genomen. Daar zullen de medewerkers die het betreft de komende maanden persoonlijk over worden geïnformeerd. 

Wilt u meer lezen over de gevolgen van de Participatiewet? Klik hier voor een lijst van veelgestelde vragen en antwoorden.

 

1-3-2014  Informatiebijeenkomsten februari 2014

In februari hield Felua-groep een aantal bijeenkomsten om de sociale omgeving (familie, begeleiders) van onze medewerkers te informeren over de Participatiewet.

Klik hier voor een overzicht van veelgestelde vragen over de gevolgen van de Participatiewet en de antwoorden die Felua-groep daar op dit moment op kan geven.

Via deze link kunt u de presentatie zien die tijdens de informatiebijeenkomsten is gegeven.


In het nieuws

Werkgevers en werkzoekenden ontmoeten elkaar op Werkmarkt
Read onLees verder >>

Uniek vergaderen?!

Uw training of vergadering in ons
smaak!makend leercentrum. Aantrekkelijke prijs en maatschappelijk verantwoord.

Lees verder >>

Talens

Henk Schoenmaker

"Koninklijke Talens vertrouwt Felua-groep nauwkeurig samenstelwerk toe."


Felua-groep
Bezoekadres: Egerlaan 15, 7334 AD Apeldoorn
Postadres: postbus 625, 7300 AP Apeldoorn

Bekijk hier alle vestigingen
t. 055 - 549 25 00
f. 055 - 542 47 82
e. info@felua-groep.nl

Plan route
Inloggen intranet

BTW-nummer: NL001299931B01
IBAN-nummer: NL90RABO0393401820
Twitter Youtube